Vil du have en praktikplads, hvor dit arbejde både kan måles, mærkes og ses? Er du nysgerrig på fremtidens digitale markedsføring, den gode digitale kunderejse og analysearbejdet, der ligger bag en god hjemmeside? Hvis du tilmed har lyst til at komme med på en fantastisk vækstrejse, så er du måske den praktikant, vi søger til efteråret 2024.

Som vores nye praktikant træder du ind i et af landets førende mediehuse inden for affiliate marketing, hvor du får kollegaer, der ser frem til at byde dig velkommen. Vi er et ungt og dynamisk team, der altid hjælper hinanden, så vi sammen opnår de bedste resultater. 

I Adlab driver vi nogle af de største hjemmesider indenfor flere brancher, som fx sammenligning af elselskaber, a-kasser, mobilabonnementer og ladeløsning til elbil. Vi sidder i hjertet af Aarhus med moderne kontorfaciliteter, som emmer af god stemning, engagement og et stærkt sammenhold. 

Få ansvar og kendskab til forskellige discipliner

Vi tilpasser praktikforløbet til dine kompetencer og interesseområder, og du kan få ansvaret for dine egne projekter tidligt i forløbet. Vi forestiller os, at du får indblik i flere discipliner, men du kommer til at specialisere dig i SEO. I teamet står vi altid klar med en hjælpende hånd og til at klæde dig godt på til dine opgaver. 

Du kommer blandt andet til at prøve kræfter med følgende opgaver:

 • Optimering af vores egne sites (WordPress og .NET)
 • Udføre dybdegående analyser på vores egne sites fx:
  • Teknisk opsætning og implementering (Screaming Frog, hastighedsoptimeringsværktøj)
  • Søgeordsanalyser (Ahrefs og Google Search Console)
  • Content-gap analyser (Ahrefs og Google Search Console)
  • konverterings- og brugeradfærdsoptimering
 • Arbejde med Google Analytics i forbindelse med analyse af brugeradfærd
 • Supportere dine erfarne kollegaer i udarbejdelse af nye strategier.

For den rette kandidater er der gode muligheder for at blive ansat i fx studiejob efter endt praktikforløb. 

Nysgerrig studerende med en masse gåpåmod

Vi forventer ikke, at du kommer med en masse erfaring inden for digital marketing, men det er afgørende, at du har interesse og passion for det digitale felt. I det daglige vil vi opleve dig som en social kollega med en positiv indstilling til dine opgaver og menneskene omkring dig. 

Herudover forestiller vi os, at du:

 • brænder for at prøve kræfter med digital marketing – og især SEO
 • er engageret og motiveret for at lære nyt
 • er detaljeorienteret og struktureret, da du skal holde overblikket over de mange forskellige analyser, du kommer til at lave 
 • har mulighed for at være i praktik hos os på fuldtid i 4 måneder 

Interesseret?

Har du spørgsmål til praktikstillingen, er du mere end velkommen til at ringe til Daniel på 28 44 71 19

Tiltrædelse: August 2024

Vi vurderer og indkalder til samtaler løbende, så vi glæder os til at modtage din ansøgning og dit cv snarest muligt. 

Du ansøger ved at sende din ansøgning og CV til Daniel Østergaard på do@adlab.dk.

Om Adlab

Hos os har vi både store succesfulde sider som Elberegner.dk, FindEnergi.dk og Findmåltidskasse.dk, men også en lang række sider med masser af potentiale, som f.eks. Mobilabo.dk, Tjekakasse.dk og Sov-bedre.dk.

Vi oplever stor vækst, og du får muligheden for at komme med på denne spændende rejse. Herudover holder vi af at lave sjove ting sammen, og vi har jævnligt sociale arrangementer, som du selvfølgelig også bliver en del af.