Vi arbejder med sammenligning af priser og produkter i flere brancher. Nedenfor kan du få et overblik over de hjemmesider, vi arbejder med til dagligt.

Elberegner

På Elberegner.dk kan du få en estimeret pris på el pr. måned, skræddersyet efter lige netop dit forbrug. Du kan nemt og hurtigt sammenlige elpriserne uden forvirrende introtilbud.

Findmaaltidskasse

Med en måltidskasse er indkøb og madlavning gjort nemt og overskueligt. På Findmaaltidskasse kan man nemt og hurtigt få overblik over leverandører og udvalg af måltidskasser i Danmark.

FindEnergi

Når du skal energioptimere dit hjem, er der mange muligheder man kan og skal overveje. På FindEnergi kan man finde info om alle grene af energioptimering, så det er nemmere at træffe den rette besluting.

Tjekakasse

Tjekakasse er blandt de førende sites indenfor sammenligning af a-kasser og fagforeninger. Her kan brugerne nemt og hurtigt sammenligne udbuddet i Danmark og vælge efter den branche de tilhører.

Mobilabo

Der findes et hav af mobilabonnementer i Danmark. Vi har gjort et nemmere at sammenligne og sortere forskellige abonnementer, så du kan vælge det rigtige abonnement, der passer til dit behov.

Tjeklader

Elbiler bliver mere og mere udbredt i Danmark. Rigtig mange danskere skal derfor bruge en ladestander, og hvad skal man så vælge? På Tjeklader kan man få overblik over priserne ud fra sit eget kørselsbehov.

Testsektionen

Når du skal finde det bedste produkt til det du lige står og mangler, har vi på Testsektionen researchet forskellige test-kilder, og samlet de bedste ét sted. Du finder derfor en guide til lige præcis det du står og mangler.

Sov-bedre

Sov-bedre er din portal til at finde en god, billig seng online. En god seng behøver nemlig ikke at være dyr, og den kan sagtens købes online. Vi har samlet alt om senge, madrasser og søvn generelt på denne side.